måndag, april 26, 2010

Jag har deklarerat!

Skatteverket borde ge mig nåt slags pris! Jag måste ju ha varit först, det är ju en hel vecka kvar! Jag borde i alla fall slippa betala restskatten!

Givetvis klarade jag det inte utan min mamma och jag undrar var alla andra ringer som inte har en mamma som arbetar på en revisionsbyrå... Tycker att det känns som ett jäkligt krångligt system, när inte ens jag klarar av det, he he.

Dagens fråga är om det inte borde finnas någon slags gräns för när en häst är för liten för att kallas just häst? När hästen är i kattstorlek så tycker jag att det är en berättigad fråga! Läs mer om denna (tydligen) väldigt smarta häst Einstein här.

söndag, april 18, 2010

söndag, april 11, 2010

16 mil på 12 timmar!!!

Jonas. Buud.

De fem första milen på under 44min/mil, det svenska rekordet på 100miles (16,1mil) SLAKTAT med FEM timmar. 100miles i lera, grus, mörker och kyla. Jonas Buud, helt otrolig. Vad är han gjord av??

Täby Extreme Challange 100miles, vinnare Jonas Buud 12:32:03.

Även bra gjort av Sandra Lundqvist som även hon satte nytt svenskt rekord på damsidan genom att springa 100miles på 19:53:19. Inspirerande och imponerande.

lördag, april 10, 2010

"Har du inget cykellyse?!"

Äntligen cykelväder! Tyvärr ligger det tonvis med glas på vägarna så det är lite gambling å cykla, dessutom så har vintern gått hårt åt min cykel och gjort sprickor i sadeln så att jag blir blöt i rumpan.

Enligt säkra källor så ska polisen vara bra på att ta cyklister som cyklar utan lyse i Norrköping, därför är jag noga med att ha lyse. Jag ogillar dock cykellampor som är pilliga att sätta på (svårt med frusna fingrar) och har därför (vilket bidrar till många skratt) en pannlampa när jag cyklar. Ja, det ser jäkligt fånigt ut. En gång var det tom en bil som stannade och tog kort på det!! Nåväl, jag kör dock på med min pannlampa, trots förnedring och skratt. Därför blev jag märkta sur när jag cyklade över en bro, plingade lite åt en farbror att välja sida och fick " Vafalls! Har du inget cykellyse i mörkret!" kastat i ansiktet... Svårt att göra rätt ibland.

På tal om cykel så var jag på mitt första spinningpass på år och dar igår. Har alternativtränat denna vecka pga lite problem med en vad. Och hör och häpna, jag fundrar nästan på att fortsätta med nåt spinningpass ibland! Inte för att det var kul, men det var jobbigt och gav mycket mjölksyra och hög puls!

tisdag, april 06, 2010

De är långt före sin skugga...

Ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar den skenheliga och fördömande L Skugge. Senast gav hon sig (återigen...) på ett gäng unga tjejer med go som försöker visa på problem och kunna frambringa förändring. Så jävla lågt av en (av någon anledning) hylla mediakossa att på ett så nedlåtande sätt raljera över dessa tjejer.

Men, de bet ifrån, fick tom medieutrymme att göra det! Här hittar ni artikeln. Det blir pinsamt tydligt hur långt före Skugge dessa unga tjejer är och att de har en insikt som hon så uppenbart saknar. Det tycks mig som att Skugge endast är en skugga av dagens RIKTIGA feminister.

Hejja tjejer! Skugge, gå och ha moralpanik och raljera över någon som bryr sig, t.ex. Björn Ranelid.