torsdag, april 09, 2009

Detox needed!

Ja, jag ska väl börja med att erkänna att jag ännu är en oupptäckt stjärna för landslaget, men som jag ser det så är det väl bara en tidsfråga ;- ) (förutsatt att man tror på reinkarnation...) April, april! Rätt många som gick på det ändå!

Nåväl, efter jul höll jag upp med godis under hela januari, planen var att sedan hålla min infamösa godiskomsumtion på en mer rimlig nivå. Det lyckades inte. Nu är det godishögtiden nummer ett och jag känner att jag nu inte bara passerat utan sprängt någon sorts rimlighetsgräns. Även med generösa mått mätt. Nu måste det bli ändring. Därför så ska jag detoxa. Jag har köpt ett detoxpaket från renewlife.se och ska äta supernyttigt under de femton dagar som "kuren" pågår. Jag utmanar alla som läser min blogg att göra detsamma, en vårstädning inför beach 2009! Antar du utmaningen? Bara nyttig mat, inget kaffe/alkohol eller socker på 15 dagar?

Givetvis måste jag först äta upp mig. Därför börjar jag inte förrän efter påsk. Kuren kommer att få en så mycket större effekt när jag har så mycket socker i min kropp att mitt blod består av melass. :-D

4 kommentarer:

Höjdaren sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Höjdaren sa...

Oj lyckades kommentera med fel konto, försöker igen...

Fy vilken otäck utmaning! Som tur är så är det fysiologiskt omöjligt att klara av 15 dagar på läkarutbildningen utan kaffe, så jag kan inte anta den. :) Men lycka till, du!

Ja, jag rekommenderar verkligen Fågelbovägen 32. En bra bok om hur svårt det kan vara att leva upp till sina principer, och om att man kanske inte alltid är så god som man tycker. Snarare självgod ibland? :) För mig som vänstervriden läkarstudent var den en bra varningsklocka om hur lätt det är att sjunka in i ett idealistiskt, bekvämt medelklasstänk om man inte ser upp.

Tessan sa...

Jag är med:)

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack