söndag, november 26, 2006

Prickig promenad!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något! Inte för att det har hänt sådär särskilt mycket... Det här får bli lite av en bildblogg, först en bild på Max uppfödare Carloines Pirayor, förlåt, jag menar givetvis valpar! I bild Becajo's Bumbel bee och Betty Boop (Big Boss, skymtar lite i bakgrunden). Snälla Peter, bara en till??


I helgen var det prickig promenad i Linköping. Trots att det regnade hela tiden så var vi ett tappert gäng på sex dalmatiner och nio tvåbeningar om jag inte räknar fel... Här ser ni en del av gänget:

Max lekte bäst med kompisen Zigge. Zigge säger nämligen inte ifrån då Max fultacklas så han faller som ett korthus. Till Max försvar är Zigge ganska valpig och tappar lätt balansen. Det var i alla fall jättekul att se dem ha så kul ihop, här busar de om en pinne:
Trots att de var så många var det inte nåt bråk. Tjejjerna grymtade lite om att det minsan var de som bestämde, men inga allvarliga catfights, de var med i leken de med!

Tyvärr är vår kamera (och bara dens fel ok?) jättedålig, så det där är allt ni bjuds på! Tyvärr ingen tillräckligt osuddig bild på stackars parabol-Noah som inte kunde vara med de andra och leka pga sin svansskada som tvingar honom att bära en tratt. Tyckte synd om honom då de andra busade runt, men det är ju för att han ska bli bra snart, synd bara att man inte kan förklara det! Prommenaden var iaf jättetrevlig, trots vädret. Vi gör gärna om det! Väldigt bra strövområde oxå... Bra fixat Jenny!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att området blev så bra! Tinnerö är verkligen jättefint och så enormt stort. Vi gick kanske på ca 5% av området så det finns mycket att titta på, fina bäckar, sjöar osv så vi går gärna där igen. Noah hälsar att han vill vara parabolfri nästa gång =)