onsdag, september 02, 2009

Team Armgren!


I helgen var det Tjejmilen och jag var med i ett toppat lag: Team Armgren!

Alla hade i princip haft svininfluensan veckan innan och var rätt kassa, men efter en god middag på hotell Hasselbacken (+ att alla gick och lade sig kl:21.30...) så var vi fit for fight! Jag beslöt att trots halsont försöka slå PB. Det gick bra.

De första tre kilometerna.

Sedan kändes benen som gelé och andan tröt. Jag kämpade tappert på. Sista km var ett helvette och jag kom i mål 40 sek över PB - HELT färdig :-C Min pulsklocka visade att jag hade en snittpuls på 180 och en max på 189. Så högt har jag aldrig kommit upp i tidigare och med snitt och max så nära kan jag bara dra slutsatsen att jag låg i princip på max hela vägen. Jag antar att jag borde vara nöjd med den bedriften...

Nöjd, stolt och glad är jag över att Therese och mamma sprang hela vägen på en jättefin tid hejja! Pernilla sprang också jättebra, men det var ju mer väntat.

Hur som helst hade vi en väldigt trevlig helg ihop och jag gör det gärna igen!

Och placeringen? Jag tror vi vann, vi gick till relaxen innan prisutdelningen :-D

5 kommentarer:

Mamma sa...

Javisst var vi superduktiga alla fyra och jag är så stolt över mina snygga tjejer.
Tack för en härlig helg.

Karinjax sa...

Du är så bra! vilken energi och vilja!

Karinjax igen sa...

Ni får bli fodervärdar åt honom...

Isabelle sa...

Men vad lika ni är då! Jag kunde knappt se vem som var du Karin och då tvekade jag mest mellan tjejerna på kanterna :-D Värsta duktiga teamet! Hoppas du har vilat upp dig ordentligt nu :-) Tack för lånet av Max!

Annika sa...

Ni var ruggigt snygga i de tröjorna och bra kämpat, nära PB :)