onsdag, oktober 13, 2010

Höstmilen??

I skogen utanför Norrköping går varje år ett lopp som heter "Höstmilen" (något missvisande då det är något längre än en mil). Jag har lyckats missa detta - vad det verkar - eminenta arrangemang varje år. I år har jag inget inplanerat denna helg och alltså stora möjligheter att springa! Kul!

MEN!! Helgen efter drar jag och Ida till Åland för att "tävla internationellt" för första gången. Mitt just nu stora mål: Åland maraton. Är det optimal uppladdning att springa ett krävande terräng millopp bara en vecka innan?? Det är ju "bara" en mil... men jag vill verkligen vara fitforfight på Åland. Eller ska jag satsa på den (rätt mycket mindre coola) "tjejfemman" som körs samtidigt?

Vad skulle du gjort?

6 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Svårt där.... Men det låter kul med både terrängloppet och Åland marathon. Och jag är imponerad om du klarar att köra båda!

Sandra L sa...

Kör båda! Du klarar det! :)

Björn sa...

Jag skulle antingen kört hårt på 5an eller köra milsloppet och hålla tillbaka lite på det..

LOPARJANNE sa...

Jag valde själv Åland så... Men jag hade ju inte valet att springa "tjejfemman" ;)

mialena sa...

Båda! Höstmilen blir bara krävande efter 5-6 km nånting (tills dess vanlig grusväg), och på slutet är det elljusspår med sedvanlig jobbighet. Du fixar det!

Karin sa...

Det blir den (mycket mindre coola) tjejfemman på söndag. Jag vill kunna ta i för fullt utan att riskera att nåt sitter kvar i benen på Åland.

Dessutom så läste jag i A Szalkais träningsprogram att han förespråkar en snabbdistans på just 5km en veckan före en mara. Det blir prima!