...ett glas fin fransk Pinot Noir så att även rödbetor och ost kvalificeras som en riktig middag?? Det tycker jag i alla fall, lill-lördag och allt...
Efterrätt: mörk choklad med citron och ingefära (sjukt god. SJUKT. GOD.)
Efter en kul löprunda i fivefingers så ska jag njuta av att det är Gray's Anatomy ikväll istället för att gråta över att mina nya skor ännu inte kommit och att det är kallt, blåsigt och grått. Och snart november (NOVEMBER! Blä.).
Min smarta mormor brukar säga att "Kan man vara glad åt lite så har man mycket att glädjas åt." Det tänker jag anamma. Fullt ut (eller, nja, inte fullt ut. Har inte så mycket choklad ikväll).
Min smarta mormor brukar säga att "Kan man vara glad åt lite så har man mycket att glädjas åt." Det tänker jag anamma. Fullt ut (eller, nja, inte fullt ut. Har inte så mycket choklad ikväll).
3 kommentarer:
Rödbetor och ost, framför allt getost, tillsammans med valnötter, ruccola och lite annat är en fanastiskt god middag!!! En komplett sådan med lite vin till om du frågar mig :)
Jag gläds åt lite.... alltså har jag mycket att glädjas åt, fantastiskt bra sagt!!!!
Åh, jag som hade både getost och lite ruccola (och tomat om jag inte minns fel)!!
Jag kan dock rapportera att inte ens Piont Noir (inte ens amarone) kunde göra välling till en bra middag. Och nej, vissa saker behöver men inte ens prova... :-)
Väldigt smart mormor där! Man mår mycket bättre av att se saker från den kjusa sidan!
Skicka en kommentar