fredag, juli 06, 2012

Samma procedur som förra året?

Vansbro marathon 2012 blev faktiskt ganska likt 2011! Troligtvis Vansbros hitintills varmaste dag även i år med +23C. Jag körde med cykeltröja(linne) även i år för att kunna ha med lite energi och extra vatten och det funkade bra (se förra inlägget)! Starten gick och vi var iväg! Banan var lika vacker som jag mindes den! Längs Dalälven, på små skogsstigar, längs stora bäckar och grusvägar i djupa skogar! Loppet gick trots terrängen mycket bra och det var först när jag hade 17km kvar och de riktiga stigningarna började som jag kände mig lite sliten.

I med en gel (faktiskt helt ok, jag avskyr annars gels, en "Squezy" tror jag den hette) och ny energi! Solen brände och jag kände att solskydd nog hade varit bra. Jag sprang om många på banans sista delar och värmen påverkade inte mig. Jag drack sportdryck på varje station för att få i mig salter.

Sista milen var som sig bör riktigt seg och jag längtade i mål. Mitt mål var under 4tim och jag kom in på 3:57:26 och (liksom förra året...) en andra plats.

Godkänt då det är en riktigt tuff bana men jag hade hoppats på än liite snabbare. Nåja, jag utnämner mig själv som vinnare i best dressed kategorin så vann jag nåt ;-)

7 kommentarer:

Daniel sa...

Bra jobbat och visst var din outfit snygg! Grattis till förstaplatsen! ;-)

Jonna sa...

Helt fantastiskt jobbat! Jag är så enormt imponerad! Grattis bästa du. Det ÄR verkligen tuff, och vacker, terräng! Jag är hemskt sliten idag i fötter och fotleder ffa.

Snorkkis sa...

Men andra plats är väl inte fy skam. Och outfit-poängen väger tyngre, vilket betyder att du van på totalen! Grattis!

Fröken Fräken sa...

Jag är i alla fall superimponerad och ger många pluspoäng för den extremt snygga klädseln.

Carina sa...

Grattis Karin!!! Det är ju superbra, den banan är baddag förstår inte den lättaste och snabbaste! Tycker du är grym!

Andréa sa...

Etta och tvåa, det är ju helgeymt! Verkar vara ett kul lopp och nu blev jag sugen på lidingö OCH marathon. Grattis!

mialena sa...

Grattis till dubbelmedalj! :)