torsdag, juni 20, 2013

Bitterljuvt

Så. Då är jag någon annan. Någons fru. Eller, inte någons. Peters. Min Peter. Vi hade en helt magisk dag med spöregn tills 20min innan vigseln. Men när vi sa ja, mellan Fryksås flera hundra år gamla fäbodar med vidunderlig utsikt över Orsasjön, var himlen klarblå! Det var smått fantastiskt att stå där, med alla sina nära och kära, och säga "ja" till sin livskamrat. Vi hade även egna löften och det är vi glada för, även om vi ofta berättar för varandra att vi tycker om varandra är det är inte ofta man formulerar sig så djupt.

Kvällen blev sedan otroligt vacker, maten fantastiskt god och festen både lång och blöt, fylld av skratt, fantastiska tal och dans! En helt fantastisk kväll, och nu har jag en helt fantastisk man (även om jag ju testat honom i 14år innan!). 

Nu, tillbaka på jobbet och i vardagen, är det lite bitterljuvt. Festen är slut (och då hade vi ändå tredagars ;-p), tur att det då, efter all planering och känsla, blev det bästa bröllopet någonsin :-) !

En annan bra sak med att gifta sig ser du  nedan: ringen!! Vi designade den själv, med en vacker rådiamant. Love it!


2 kommentarer:

Ousa sa...

Grattis till er båda! Ringen var riktigt vass! Å Glad midsommar!

Jonna Fartfylld sa...

så vacker ring! och ert bröllop lät verkligen helt ljuvligt. Jag vill också gifta mig i en fäbod! men i vår kära fäbod då förstås. Lite fler bilder hade jag hoppats på men håller utkik på fejan...! kram!