lördag, april 26, 2008

Godmorgon ljushuvuden!

Max bland vitsipporna!

Kl: 04.47 Vaknar jag i morse. Max ligger och sover på min högra arm med alla fyra tassarna rätt upp i vädret och huvudet på kudden bredvid min. Han öppnar ett öga lite halvt och viftar halvhjärtat på svansen. Jag får för mig att jag ska till jobbet och går upp. Men när jag står och fixar på toan så inser jag att jag ju inte brukar gå upp förrän 05.47. Toka, en timme för tidigt! Max har insett den tidiga timmen och somnat i hallen i väntan på att få gå ut.

Först när vi kryper ned i sängen igen inser jag att inte bara gick jag upp en timme för tidigt, det är dessutom lördag.

Kl: 09.16 Vaknar jag med Max sovandes på min andra arm, alla fyra tassarna i vädret även nu och hans söta huvud mot min axel. Han har dreglat en liten pöl på täcket. Även denna gång vaknar han och kisar sömnigt mot mig i morgonsolen. Sängen börjar vibrera något när han ivrigt viftar på svansen. Jag kan inte låte bli att le åt detta (bara att han ligger uppochned ser jäkligt lustigt ut!), varpå Max svarar med ett trött litet dalmatiner flin. Sen kan han inte hålla sig, reser på sig, ställer sig på mitt hår så att jag inte kommer undan och börjar pussas: "God morgon matte, kan vi gå upp den här gången eller?"

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, sådan ögonblick är för evigt. Helst när han står på ditt hår och pussas så du säkert skall vakna. Vågar inte tänka på om Peter testat samma sak... Ett blått öga kanske...
Annasr e det ju lyckat om man väl kommer iväg och tror det e lite trafik osv, dråpligt!
Tipsar om http://www.chloeweb.se/ En prick som gjorde nåt riktigt bra i debuten idag!