söndag, november 09, 2008

"Vilken sorts batterier?"

Jaha. Vilken lyckad löpdag det blev igår. Not.

Jag skulle ut och springa. Jag hade kollat ut en bra tur på en karta, förberett mig, laddat in en bra bok i MP3, sett fram emot det osv osv... När jag går mot bilen tänker jag "Hmm, har jag glömt lyset i bilen på?" Jag övertalade mig dock snabbt om att det vara var taklamporna som reflekterades. Jag hade rätt i både. Jag hade glömt lampan i bilen på (men den hade hunnit slockna) och det var bara taklamporna som reflekterades. Hur som så var bilen STENDÖD. Jag bad Mathias om hjälp och cyklade till OKQ8 för att köpa startkablar. Pappa tyckte dock att jag även skulle fråga dem om de kunde ladda batteriet fullt, så det gjorde jag:

K: Laddar ni batterier?
OKQ8: Vilken sorts bilbatterier?
K: Bilbatterier.
OKQ8: Nej.
K (av ren nyfikenhet): Vad laddar ni för batterier då?
OKQ8: Inga.
K (konfunderad): Varför frågade du då?
OKQ8: Du höll i din mobil, tänkte om du ville ladda den.
K (förvånad): Laddar ni mobiltelefoner?
OKQ8: Nej.

I rest my case...

När jag väl kom iväg var det försent för en långtur. Jag fick nöja mig med det knökfulla (nåja) motionsspåret. Efter 1km la min MP3-spelare av :-( Efter 5km la min fotpod till klockan av :-( :-C Efter 13km blev det mörkt :-C, :-C :-C Kom hem vid femtiden, då hade jag bara ätit frukost = hungrig, trött och sur. Bättre lycka nästa gång??

2 kommentarer:

Annika sa...

Alltid kul att hitta bloggar från Norrköping och någon som tränar och verkar några snäpp bättre än mig på det där med att springa :) Håller med om dialekten, själv kommer jag från Sundsvall ursprungligen. / Annika

Lisa Blomqvist sa...

Haha, underbar dialog!! Det är ju så man längtar hem... ;)

Kul att bli lite insatta i saker och ting också, säg inget till nån att jag inte visste nåt om de rödgröna planerna...har inte varit inne på någon svensk nayaetssida på länge kan man påstå.

Kram på dig och en Go' Jul!! :D