torsdag, november 25, 2010

Planer inför 2011

Som vanligt när Peter är borta så händer det grejer... jag får tråkigt och gör då upp planer (alt. köper saker. Ja, jag har gjort båda). Nu har jag planerat lite inför 2011...

Löpplaner. De ser ut som följer:

  • 20 mars 2011 - Rom Marathon! Man springer förbi många av Roms sevärdigheter. Bland annat så både startar och avslutas loppet vid Colloseum. Hoppas på skönt vårväder. Jag tror att det är ett fantastiskt vackert lopp! Tidsmål: under 3.37, helst 3.30
  • 9-10 april 2011 - TEC Ett lopp med många klasser, från 50km till 100miles (16 M I L). Ett varvlopp på 10km bana. Inte vad jag föredrar, men jag har hört så mycket bra om loppet så det ska bli skitkul. Arrangörerna verkar kanon! Tidsmål: Ta mig runt, gärna en klass över den jag är anmäld till... (man får byta klass under loppet).
  • 7 maj - LidingöUltra Det blir andra gången jag springer detta kanonarrangemang! Ska bli sjukt kul hoppas kunna ligga på! Tidsmål: Under fem timmar. Helst rätt mkt under :-)
  • 24 september - Lidingöloppet Ett jättekul lopp med utmanande och vacker bana. Tidsmål: silvermedalj.

Så. Detta är de lopp som jag (förutom TEC, där anmälde jag mig i augusti!) gått och anmält mig till denna vecka (!). Får jag bara vara frisk inför dessa lopp så är jag övertygad om att de kommer att gå bra. Kanske tom RIKTIGT bra (med mina mått mätt). Kul kommer det att bli iaf!

Andra lopp jag är sugen på är Kraftloppet (42km alt 72km alt stafett, allt är kul!) och Jättelångt. Kraftloppet har jag sprungit (stafett & mara) och det är nära, i Finspång, vacker bana och kul arrangemang! Jättelångt har jag sneglat och trånat efter under två år nu. Det strösslas ju inte med terrängultror och banan vet jag är vacker och omväxlande och arrangörerna verkar topp! Dessa två lopp är nästan givna.

Är även sugen på Tjejmilen (folkfest trots allt och nästan alltid bra väder), Kistaloppet (för att jag gillar arrangemanget!) Swiss Alpine Marathon (behöver jag förklara varför? Tror nog att det spränger min budget för i år dock), Vertex fjällmarathon ("mara" i svensk fjällterräng, det ska vara tufft, vackert och kul), Lappland ultra (tänk, springa i midnattssol i fjällmiljö riktigt långt! Kul!), Bellmanstafatten (stafett på Djurgården med bra picknick, folkfest!), Stockholm halvmarathon (för att det var så jättekul - och bra arrangemang!), Hässelbyloppet (för att det ska vara snabbt ;-P) SUM - Södermanland Ultra Marathon (lyckas missa detta lopp - som Rune Larsson kallar för det vackraste lopp han aldrig sprungit - varje år! Är 2011 mitt SUM år?) och fler!

Har du några bättre förslag??

9 kommentarer:

J sa...

Tycker Rom marathon och TEC ligger lite väl nära varandra, men du kanske inte kör fullt på TEC? Jag brukar vilja ha minst 5 veckor mellan tävlingar, men eftersom maran är före så kanske det skulle funka :)

Har inte så många förslag på lopp annars, har inte riktigt planerat mitt år än så har inte satt mig in i loppkalendern. Måste se hur Esbo 24 timmars går först, ifall det eventuellt kanske kanske skulle bli aktuellt med VM i 24 timmars.

mialena sa...

Rom vore kanonkul! Tycker mig se kullersten på alla bilder från loppet dock vilket skrämmer mig efter att sista biten i Paris var kullersten och det var JOBBIGT!

Tjejmilen är väl okej så länge man startar i grupp 1 :)

Carina sa...

Jag tror du har missat en tävling som jag funderar på att springa. Vansbro marathon som ska vara fantastiskt vacker!!!

Vill man utomlands och gillar trail så finns ju också London to Brighton, runt nio mil.

Annars så var listan baske mig komplett. Vi kommer garanterat att ses på ett antal av dem!!

Ousa sa...

Rom Marathon verkar vara ett fint lopp. Ska överväga om jag klarar av att återhämta mig från Halvvasan som går nån veckan innan. =)

Anonym sa...

Vi vill ha kusiner!!!

Hälsningar

Samuel & Clara

Karin sa...

Kusiner!? Hjälp när ska jag hinna med det?!

Fråga Tess.

Jennie sa...

Bestämmer du dig för att springa Kraftloppet, vilken du än springer, så ses vi där. Jag satsar på att springa hela själv :)

Anonym sa...

Vilka underbara lopp du har planerat in! Jag hoppas kunna delta i något nästa år jag med, men det blir inte läge att satsa på marathon eller längre för mig =) Du kanske får chansen att springa om mig i ett millopp eller så iaf ;) Tack för din kommentar igår!

PEK sa...

Du är varmt välkommen att springa Jättelångt! :)