onsdag, juni 15, 2011

Trespassing...

En anledning till att köpa en löjligt komplicerad telefon (iphone) var att alltid kunna ha koll på var man är när man är ute och springer mha kartfunktionen. Det har hänt att jag hamnat (jäkligt) fel. Problemet är att den är för stor för att ta med sig.

...därför hamnade jag (återigen...) på militärt område med VÄLDIGT tydliga skyltar om att man borde vara någon annanstans. Ursäkta ÖB.

Men, på allvar, kan det finnas ett bättre ställen för långa intervaller än en flygplast så som F13? Rak, platt och lång och så många militärtransporter tror jag knappas att de har. Typ noll.

3 kommentarer:

mialena sa...

Skulle också behöva hjälp att hitta. Enda fördelen med att behöva köra enbart kortdistans numera är väl att man inte hinner jättevilse på 3 km :)

Och jag har också tänkt så! Fast om Skavsta (gamla F11). Men där är ju en del trafik man ogärna får i huvudet...

Linda Carlsson sa...

Nää, de är väl tvärs om? Fux är väl ett anlag som HELT saknar svart? Två fuxar kan väl bara få ett fux föl? Även om anlaget inte är dominerande?

http://www.horsetesting.com/CCalculator3.asp

Karin sa...

Linda: så var det kanske ja! He, he, nåt med fux+fux... man kan ju inte minnas allt. Själv vill jag ha en grä häst någon gång (de är ju dock rätt ovanliga. Iaf att de förblir grå och inte blir vita). En arab gärna. Inshallah.