lördag, november 12, 2011

Inte som planerat

Idag hade klart.se och yr.no lovat sol mitt på dagen! Lycka! Fantastiskt tänkte jag som genast planerade in ett löppass mitt på dan. I solen!

Så här såg det ut:


Dvs molnen på marken och så mörkt att gatlamporna måste vara på mitt på dagen och fotot omöjligt kan bli skarpt för att allt är suddigt. Novemberhelvette...

Men passet (kanske mitt sista i vackra Vrinnerviskogen?) blev trollskt i dimman och vackra frostade spindelnät kantade min väg. Men det var mörkt och nästan läskigt tyst. Tur att jag hittar i den skogen...

Planen för morgondagen var ett (sjuuukt tidigt) morgonterräng (TERRÄNG!) pass med Ida för att träna inför en viss tävling... Meeen på vägen hem går bilen sönder (troligtvis någon rem som driver nåt till batteriet och som tydligen är busenkel att byta. Tyvärr omöjlig att hitta). Detta gör det svårt att ta sig till terrängen imorgon och således ställs det passet in. Bajs också.

Planen efter passet var en tur till Ikea för att köpa en diskmaskin till nya lyan på deras kampanj ("köp en vitvara för 500kr till annat"), sista kampanjdagen imorgon. Men det blir tight utan bil. Tom Peter blev besviken! Han som avskyr Ikea. Bajs också igen.

Meeen, så mycket tid vi får över till att packa flyttkartonger! Bajs. Också.


Inga kommentarer: