tisdag, maj 28, 2013

Bridezilla??

Jag ser mig själv som en rätt "laid-back-bride-to-be". Jag känner mig lugn - visst det är en del att fixa och pyssla med - men allt känns som under kontroll. Livet pågpår som vanligt och jag sitter inte begravd i tygprover, provsmakar bröllopstårtor eller testar hållbarheten på brudbuketter. Jag tänker inte ens ha en brudbukett. MEN det finns dock vissa tecken på att jag inte alls är så lugn som jag verkar tro/tycka:


  1. Jag vaknar kallsvettig efter mardrömmar om klänningen. Jag har drömt att jag köpt en sådan med snörning i ryggen och inte provat den noggrant nog och på dagen B visar det sig att den är på tok för stor och inte går att snöra åt hur man än tar i = tutt-flasch.
  2. Många jag träffar/sms:ar eller mailar säger (innan jag sagt något) "Hur går det med bröllopsplanerna?" eller "Visst skulle du gifta dig?" osv. Jag blir förvånad att vissa ens vet att jag ska gifta mig, men i många fall är det rätt osannolikt att någon annan än jag berättat det för dem...
  3. I natt satte jag mig spikrak upp i sängen för att konstatera att vi ännu inte skickat in papperen till Orsa kommun. Kl: 3:30. Omöjligt att somna om.
Mindre än tre veckor kvar som "mö" :-D

1 kommentar:

Jonna sa...

hoppas få se lite bilder efteråt!!!!