lördag, januari 10, 2015

Långt, plågsamt och naturskönt (Ultravasan och lite jante)

I somras lyckades jag med att hamna på första sidan i Dagens nyheter och detta mitt i valrörelsen! Jag var med i samma artikel som Sveriges/Europas bästa och världens nästbästa ultralöpare (Jonas Buud), men det var ändå jag (och Max) som var på första sidan och tog upp HELA första sidan på bilagan. Galet. Vet inte om jag hade vågat tacka ja till att delta i artikeln om jag hade vetat detta, känns lite som att "förhäva sig", vem är jag att komma här och komma liksom. Lite jante?

Hur som, många med mig tycker att artikeln blev bra. Den är inte skriven av en sportjournalist vilket ger den ett helt annat djup och fokus än resultat och prestation. Flera har berättat för mig att de finner den inspirerande och det känns ju kul! I somras kunde jag inte länka den då det var en betalartikel, men nu finns den fritt. Så om du vill ha mer Karin-och-Max-flärd i ditt liv så kan du klicka dig vidare till artikeln Långt, plågsamt och naturskönt om Ultravasan, Jonas Buud, Max och lilla jag! 

 
Jag å Marre poserar för en av Sveriges största dagstidningar. Typ sommarens varmaste dag. Jag fick tvinga Max att bada i en bäck för att han inte skulle flyta bort.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad häftigt!! :-)