onsdag, juli 13, 2011

Att inte springa...


...är att gå för långt ;-)

Det är dock inte alla som håller med om det. Min familj verkar tycka att jag är lite koko ibland. Som när min kära mamma valde att skicka denna bild dagen efter Vansbromarathon :-D


Min familj skulle bara veta hur många därute som är så mycket värre (eller bättre?) än jag :-)

Idag gav jag mig på backintervaller, och visst låter det tufft att säga att jag sprang upp och ned för en slalombacken 10 gånger, men beakta då att jag bor i Östergötland och här får tydligtvis minsta sluttning kallas "slalombacke". Icke desto mindre så blev jag svettig.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Det kan på intet sätt vara plattare än här i Österbotten och 10 ggr upp och ner för vilken slalombacke som helst här tycker jag är imponerande (ja, egentligen vilken backe som helst - och du skulle se vad vi kallar för backar). Så jag tycker det var jättebra jobbat!

Jonna sa...

Haha, jag har också klippt ur den serien! Det var ju så himla passande dagen efter Vansbro, dit jag dessutom (enligt tidningen)lurade med mig JW ;)

Upp-o-ner 10 ggr för en slalombacke låter galet jobbigt, så liten kan den ju ändå inte vara om de placerat en skidlift där?

Jag ska springa Baltzarloppet!!! Men har tänkt mig 10 km-klassen. Tällberg verkar kul men tyvärr är vi bortresta då... annars skulle jag varit med!

JOHN sa...

Det finns väl inte direkt några alper i Småland heller men precis som du skriver så är ju backintervaller alltid vad man gör dem till. 10 set är ju ganska grymt oavsett lutning :)

Karin sa...

Nåt rätt gjorde jag nog, för rumpan är mör idag. Men kanske säger det mer om min form, för det ÄR en liten backe, om än brant...