fredag, juli 15, 2011

Ett smultronår

Ett smultronår.

Smaka på den meningen. I år är ett smultronår.

Låter det inte härligt? Kan ett smultronår vara annat än ett bra år? Smultron är jordgubbar delux! De är godare och gratis, men samtidigt ack så små och svårare att få tag på.

Två av varandra oberoende vänner till mig har sagt att 2011 är "året då allt händer". Inte mer specifikt än så och båda hävdar att "någon sagt det". Jag ägnade det inte så stor eftertanke förrän jag såg vad jag (i november 2010) valt att skriva på min egendesignade almenacka för i år:Om inte nu, när? Är inte det ett helt fantastiskt "ordspråk"? Varför vänta när man kan få omedelbar tillfredställelse? När? Nu! Kör! Eller, som vi säger här i Ö-götland: "Bara gört!"

...vilket givetvis gör det till en sanning. 2011 ÄR kanske året då "allt" händer.

Och även om "allt" inte har hänt så har mycket hänt. Jag har fått erbjudanden om två jättespännande tjänster, och efter lite lagom ångest (tänk att ett val av två bra saker kan vara så svårt?) har jag nu fattat ett beslut. Jag är övertygad om att det blir jättebra! Beslutet innebär nog även att vi kommer att flytta, om än inte så långt. Även det känns bra (...om än dumt att vi just köpt en lägenhet)!

Även lite annat smått och gott är på g och vet ni, smultronen blommar än!2011 - ett smultronår.

2 kommentarer:

Jonna sa...

vad spännande med nytt jobb, flytt och allt! Dalarna!? :D

LL sa...

Alla år borde vara smultronår va? Jag önskar att det blir så!

Annars kan jag bara hålla med! Livet leker!