söndag, december 18, 2011

Ok, jag erkänner...

...burken med rosavita tomtar är nästan slut. Till mitt försvar har Max varit en bra hjälp. Han äter inte skumtomtar, men han är heller inte den som spottar i glaset utan att ha testat. Han såg sin chans när burken var utan lock och plockade ut en skumtomte tuggade, insåg att han tyckte att det var äckligt, spottade ut och tog en ny.

Typ 20 gånger.

Jag ska även erkänna för er som tycker att det borde vara nog, att jag kan välkomna Invo8 Orc 280 in i min skofamilj:


Detta är en dubbad terrängsko som marknadsförs som "lätt" och som en "racer". Den väger dock 280g så SUPERlätt är den ju knappast. DOCK var den väldigt skön och även om det under mina snöiga och leriga 21km idag inte var isigt så gav den sjukt bra grepp på stenar och rötter, mkt bättre än mina speedcross eller New Balance 101. Jag är supernöjd och vi får nog många fina turer framöver...

Trots snöstormen var turen jag sprang väldigt fin och jag insåg hur mycket jag saknat att springa i skogen (det blir ju lite sådant nu i mörkret). Tyvärr var min puls (likt hela veckan) lite högre än vanligt. Kanske har inte förkylningen ännu släppt helt. Och jag som tyckte att jag var tydlig på den punkten?

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Du får helt enkelt stilla ditt träningsbegär med skummisar och nya skor tills vidare. Håller tummarna för att förkylningen verkligen ger sig nu!

Suzan sa...

mycket snygga!!

Jonna sa...

Härligt med nya skor! Jag vill också! Men budgeten säger no no no till det just nu. Får bli nya löparskor i vår :)