måndag, december 12, 2011

Wow; tvåsiffrigt i december!! :-S

Hela 12,5km har jag sprungit i december!Nu frågar ni er: "Menar hon mil?" Men si nej det gör jag inte! 12,5km fördelade på två pass är allt jag lyckats skrapa ihop i december. Skandal. Jag hade hoppats att var vore mil, och i vanliga fall hade det nog varit mil. Men en förkylning satte klorna i mig för en dryg vecka sedan och satte effektivt stopp för allt kutande. Tur i oturen under en mycket hektisk vecka med kvällsjobb fyra kvällar och den femte åkte jag till London för studiebesök på Amnestys internationella sekretariat (japp, skitkul) och styrelsemöte. Men nu är jag back on track och ska försöka komma igen hjälpligt med decembers resultat. Jaga km!! Känner mig dock inte stressad, jag kan gott ta en lite lugnare månad! Dessutom har jag skitroliga planer för 2012 som kommer att innebära många sköna km!

3 kommentarer:

LL sa...

Jag önskar att jag hade 12,5 kilometer. Jag har noll. Zero. Några dagars vila har varit medvetna men nu är jag också drabbad av en elak förkylning! :-(

Roliga planer? OK. Nu har du gjort mig nyfiken i allafall!

Jonna sa...

Säsongsvila mår du nog bara bra av :) Jag har ju också haft en urkass december. Och nu vill jag verkligen komma igång med skidåkningen, stresstressstress.

Karin - FitnessochHälsa sa...

Låter spännande med dina roliga planer inför 2012!