torsdag, februari 23, 2012

Gonna get MÄÄÄRID! :-)


Jag kanske har låtit aningens arg i mina förra inlägg. Men jag blir arg över dumhet, lathet och elakhet. Över snålhet, orättvisor och själviskhet och över att andra tar sig rätt över enskilda.

Men för min egen del och i mitt liv så skiner solen. Idag bokstavligen (då jag flexskolkade en timme för att kunna springa i en härlig sol i ett vårlikt eklandskap) men även på andra plan. Jag och Peter har varit ett par i över tolv år. Vi träffades på skolavslutningen (ja, så länge sedan) den 5 juni 1999 (dvs tom förra seklet ÅRTUSENDET). Nu tänkte vi gifta oss! 


Det känns både stort och fint men också alldeles självklart. Jag kan inte se mitt liv framöver utan Peter!

Alla hjärtans dag är en dag vi inte brukar fira så särskilt, vi tycker om varandra varje dag, inte bara den 14 februari, men å andra sidan bör man i livet ta varje tillfälle att fira :-) Jag tror att vi från och med nu kommer att fira mer :-) Men för i år köpte jag en ask med 40 olika sorters Jelly Belly Beans till Peter. 

Jag var trött och förkyld denna hjärtedag och föreslog något enkelt till middag, typ Raggmunk. Peter hade andra tankar. Han föreslog hämtmat och Amarone. Jag påpekade käckt att vi hade en rödvinsslatt kvar sedan helgen. Peter svepte sitt glas i ett nafs men rörde knappt maten. Jag babblade på som vanligt. 

Sedan fick Peter gelégodis (iof i 40! olika smaker) medan han erbjöd mig ett "för evigt". Ibland är vi inte på samma plan :-) och vi är ganska olika. Men vi hör ändå samman. 

  

Han är min hummer helt enkelt :-)

11 kommentarer:

Andréa sa...

Grattis igen!!

Carina sa...

Åhh vad härligt!! Stort grattis!!

Ousa sa...

Whohoo! Grattis till er båda!

Sandra L sa...

Underbart Karin!!
Grattis!

C sa...

Grattis! Jag känner precis likadant för min Peter! Finns ingen bättre för mig! :) Hoppas vi med kan gifta oss så småningom men just nu går våra pengar och tid till att bygga vårt drömhus under kommande år. Sen har vi bara varit tillsammans i 6,5 år så vi har väl tid på oss antar jag. ;) Så glad för er skull! :)

Odda sa...

Stort grattis!

Johanna sa...

Stort grattis! Såg ringarna på facebook, men tänkte vänta tills du bloggade om det också och jag behövde inte vänta så länge ;)

Dock väntar jag också på att min S ska ge mig ett "för evigt", men om jag ska vänta tills vi varit tillsammans 12 år så får jag vänta drygt 5 år till... ;)

Jonna sa...

Åh nu fick jag en tår i ögonvrån... grattis fina ni! Vad underbart! När blir det bröllop?

Snorkkis sa...

Åh, men grattis! Vad fint!

Jennie sa...

Grattis!!

B sa...

Jättegrattis!

Jag kan dessutom personligen bekräfta att man kan *förbättra* sina personbästa på mara och längre, trots att man bär på lite extra guldskrot. (Erkänn att du var orolig...)