tisdag, april 10, 2012

BAMM rain outfit (just for show?)

Denna regnoutfit testade jag på orienteringen idag. I regn och blåst, skog och äng, den funkade bra! 5,3km på 38 min i tekniskt utmanande terräng (japp, det var mer följa-john än orientering från min sida, he, he...) K U L ! ! !

Detta är även matchdräkten som jag tänkt ha med mig på BAMM. Observera ordvalet "ha med mig". Nu är den testad och den var dyr men den kan få ligga oupackad i väskan under hela loppet faktiskt. Faktiskt.

Någon däremot?

Då klubbar vi det.


(EDIT: vem har obäddat vår säng??)

3 kommentarer:

C sa...

Så snygg den är! :) Jag skulle också behöva en regnoutfit. Springer ju oavsett väder idag men det blir så fasligt kallt när man sprungit en stund och blivit dyngsur.. Andas den bra? Vart har du köpt den? :)

Jonna sa...

vad är det där BAMM egentligen? Berätta mer!

Karin sa...

Camilla, det är inget set, Byxorna (något korta) är en avskalad version från Maramot - ultralätta (jag har ju som sagt tänkt bära dem i väskan och inte ha dem på mig). Jackan (som jag tänker ha till vardags som regnjacka när den inte ligger i ryggan på BAMM) är en Norröna http://www.lannasport.se/sv/articles/2.2848.101569/bla-dam-norrna-jacka-falketind-dri3?utm_source=webtraffic Finns på uteliv. Fast bara i svart numer (iaf som skulle passa dig, tog den sista s)

Jonna: ok, det kommer!