fredag, mars 01, 2013

Har våren kommit?

Låste på DN att Norrland hade haft meterologisk vår och detta före södra Sverige. Tydligen första gången på massor av år. Hur ser det ut hos dig?

Här i Sierra Leone har vi mer än 30C varmt! Freetown känns inte som en storstad trots att det beräknas bo mer än en miljon människor här. Detta är troligen för att staden saknar tydligt centrum, höga byggnader och (ofta) asfalterade vägar. Att springa här känns nästan omöjligt då trafiken är hektisk och trottoarer obefintliga. Nere vid den långa stranden skulle man kunna springa, men det är rätt långt dit och vi har inte riktigt tid för det. Men stranden är lång och vacker och i bakgrunden kan man se gröna kullar, Sierra Leone har potential för turism!

Vi har rätt långa dagar på Amnestys kontor då jag är här för vårt partnerskap med Sierra Leone. De har just bytt styrelse och imorgon ska vi utbyta erfarenheter hela dagen. Intressant och utmanande. Tyvärr har jag åkt på en riktig "mansförkylning" hoppas att den går att sova bort... Och sova är något jag borde göra nu, synd bara att sova bort fungerande internet... :-)

1 kommentar:

Jonna Fartfylld sa...

det har varit en härlig vårvecka i Leksand i alla fall, med sol och plusgrader dagtid! ha det fortsatt fint, krya på dig!