onsdag, september 03, 2014

Lila mat och gröna skor

I måndags blev tyvärr min ridning inställd, men då vi behövde handla så drog jag iväg med bilen i alla fall. Jag stannade till på XXL en sväng. Efter att ha provat skor i 45 minuter och kikat på annat blev jag typ utkastad när de stängde vid 20:00, 1,5tim senare... Då var jag så trött att jag inte orkade handla mer än mjölk och bröd. Vi gick och la oss hungriga. Men det gäller ju att prioritera. Jag fick ju dessa gröna sköningar (med lila detaljer) med mig hem:
 
 

Lite lustigt att soppan vi skrapade ihop av rester ur kylen dagen innan (lila sötpotatis och blomkål med vitlöksstekt sockerärt) var typ som skorna fast inverterad, lila med gröna detaljer. Som ni ser kan vi av detta dra slutsatsen att vissa saker bör inte lagas mat av oavsett att de är både ätliga och goda:
 

Ser väl smakligt ut? Not.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag tycker det ser riktigt gott ut jag :) Smakar lila sötpotatis som vanlig sötpotatis? Har inte sett lila i butikerna här, men har sett bilder instagram där de gjort glass av lila sötpotatis :)

Jonna Fartfylld sa...

hahahaa!

och grattis ännu en gång till Ultravasan.
och grymt bra att du orkade ryta ifrån!

Karin sa...

Johanna, har bara ätit den lila i denna soppa faktiskt,men åt vit i Uganda (i Sverige brukar jag oftast se orange annars).

Tack Jonna, fick faktiskt bättre respons än jag vågat hoppas. Från alla utom Vasaloppet...