fredag, februari 11, 2011

Heja Ryssland!

Säga vad man vill om Ryssland (och det finns en hel del att säga...) men nu har Medevev gjorts sig lite till en idol i mina ögon. Han har slopat vintertid!

Som boende i norden får man acceptera att det är mörkt under en lång period. Vad som däremot är helt galet är att vi då - som salt i såren - övergår till VINTERTID och gör det än mörkare! Det kan inte vara nyttigt! (forskare håller med...)

För att illustrera; den 24 oktober gick solen i Stockholmsområdet ned ca 17:10. En dag senare (dvs efter övergången till vintertid) gick solen ned ca 16:00. Varför?? Varför blev vi i solfattiga Sverige berövade på ytterligare en timme sol? Och säg inte att vi fick en timme mer på morgonen (när alla ändå sitter på bussen/tåget/i bilen på g till jobbet).

...och Stockholm ja. Var där idag. Det hade snöat så givetvis var där kaos. Även här skulle jag önska lite mer Medevev-takter. När han blev missnöjd med RZD (Ryska SJ) fick de tre dagar på sig att finna en lösning. När har Reinfeldt tröttnat på SJ? En tidsfrist känns på sin plats. Kl: 11.00 på T-centralen var noll av tågen på tavlan i tid. NOLL!

Inga kommentarer: