söndag, augusti 12, 2012

Hata-sj!

Efter en härlig möhippa för min vackra syster i Dalarna anländer jag till tågstationen ca 20min innan avgång. Tåget ska vara i tid! När jag en kaffe senare går ned till perrongen så är tåget plötsligt 1tim försenat! För mig som har två byten innebär detta trolig hemkomst supersent. Jag har dock tur (tror jag) då det går ett tåg till Mjölby om fem minuter. Jag får gå på detta tåg om jag bokar om min biljett m sj per telefon under tiden då ingen personal finns på plats och då tåget ska avgå. Hos sj får jag, efter 20min i kö, veta att de inte "kan" boka om min biljett eftersom jag redan gått ombord. Jag måste alltså köpa en ny biljett. Hade de meddelat i tid att tåget var sent alt. haft personal på plats hade detta alltså gått att ordna, men så inte nu. Service! Så för att deras jävla tåg inte går och för att de inte kan ge information så blir jag både försenad och fattig. Hata SJ. Verkligen.

3 kommentarer:

Jonna sa...

usch vad trist. Hoppas du kan få kompensation i efterhand... när jag pendlade mellan Lsd-Nrkpg förde jag ett tag statistik på hur många timmar försenad jag var jämt... det blev många timmar på 3.5 års pendling...

Blev det ngn rodd på möhippan?

Anonym sa...

Tyvärr händer sånt här när man vill göra rätt. Nästa gång: kliv på nästa tåg och förklara situationen för konduktören. Var "trevlig men avvisande" om de tjafsar om att du har fel. Avsluta med en pudel "jag ska göra det nästa gång" om det krävs för husfriden.

Jennie sa...

Kan bara hålla med! SJ är inte att lita på i några situationer alls..de har sumplat alla sina chanser för min del. Numera räknar jag med minst 7 timmar på en resa som ska ta 5..