måndag, augusti 06, 2012

Skryt?!

Min svåger N tycker att jag skryter. Både på bloggen och på FB så tycker han att t.ex.  "30km solsken" sticker i ögonen. Må va hänt.

Idag skrev jag ett inlägg på FB som han hade tyckt varit skryt. Jag skrev om den bra idé som jag fick; att springa Borensberg-Linköping imorgon efter jobbet. Nyfikna NocOut:are frågade genast hur långt det var och vilket tempo jag tänkt hålla osv.

Skillnaden var att de såg det inte som skryt. De såg det som en inbjudan. Som det ser ut blir vi minst sex stycken som susar fram längs Göta kanal imorgon. :-)

8 kommentarer:

LL sa...

Jag har aldrig läst in något som helst skryt i dina blogginlägg! Tvärtom tycker jag alltid du är ödmjuk. Typ för ödmjuk. Det är helt ok att skryta, i allafall lite, när man gjort något bra eller svårt eller jobbigt!

Jonna sa...

trams trams! Det är inspirerande! Men såklart inspireras vi av olika saker... jag blir föga inspirerad av upprapningar på hur man får magrutor, men en målande beskrivning av ett tufft, härligt pass - det är inspiriation!

Snorkkis sa...

Haha - underbara fb vänner du har!

Anonym sa...

Skryt, skryt, skryt!
Nejdå, jagtycker inte att det är skrytigt Karin bara lite nördigt. Tycker att det är kul att du är lite idrottsintresserad iallafall, även om jag ser mer som en hobby ;)

/ Svågern N

LL sa...

Jag har aldrig hittat något skrytigt i dina inlägg. Tvärtom tycker jag att du alltid är ödmjuk. Kanske för ödmjuk. Ibland när man gjort något bra kan man få skryta lite!

Karin sa...

Härligt N, du bevisade just att min blogg är högbevakad av dig, kul att man kan underhålla :-)

Anonym sa...

Jag har järnkoll Karin

Emma s sa...

Haha, om din svåger själv skulle prova masa sig ut i löpspåret då och då kanske han inte skulle få så ont i ögonen av att se dina inlägg ;) kör hårt och fortsätt skriva om det ;) ( och du svåger - häng med på en runda ngn dag) :))