måndag, november 19, 2012

Tråkig läsning?

Ni får ursäkta, men har inte bloggvärlden blivit lite tråkig? Eller är det bara så att min blogg blivit tråkig - avhandlar mest novembermörkret, regn och stressfraktur - så att det känns som att det gäller alla?

Men allvarligt, är det inte roligare än såhär? Många brukar såhär års summera säsongen, drömma om nästa år, semester, planera äventyr, springa ultraintervaller mm mm. Nä, nu skärper vi oss va? Jag kan börja.

...Fast. Jag har dock typ inga planer för nästa år. Förutom att gifta mig. :-D Tänkte låta det styra lite. En (hemlig) plan har jag dock. Nog en överraskning för många (& ni som tror på Vätternrundan överskattar min förmåga att överraska). Sedan ska typ hela min klubb till Paris å springa mara i april. Själv kör jag nig budgetversionen med Sätermaraton. Fick med mig noll NocOut:are på den. Sedan är jag sugen på vackra Vansbromarathon igen. Och PB på milen. Och att på att springa långt (tänk Siljansleden)! Och att dra på bröllopsresa (Galapagos? Borneo? Mongoliet?).

För dig som inte vet vad du vill göra 2013 tänkte jag skriva ett inlägg om bra lopp som INTE är de som många tycks tro är de enda loppet; Sthlm marathon, Gbg-varvet och Lidingöloppet. Hörs!

3 kommentarer:

C sa...

Äsch, jag tycker jag är rolig!?Skriver ju all ny träning jag provar just nu, är inte de kul? Sen har jag svårt att planera nästa år nu när jag är skadad. Det kommer när jag är på benen igen. :)

Johanna sa...

Det där med att gifta sig låter sjukt kul :) Känner att min blogg inte heller varit den roligaste, men jag har inte vågat planera nästa år i och med foten och pulsen, men nu, snart så kanske jag sätter mig ner med kalendern och börjar planera :)

Jonna sa...

haha, du är som alltid befriande rakt på sak!

Och det glädjer mig att många av dina tankar innefattar besök i Siljansregionen! Även Limsjön marathon hoppas jag?

Och kul om vi ses i Vansbro igen... Sätermaran, kanske är något? Laila o Krister är ju även engagerade i ett ultralopp i Blge i mars-april?

Det tråkiga är att många inte bloggar alls längre, många som slutat! Trist.