onsdag, november 14, 2012

Samtidigt hos Jimmy Åkesson...

...förbjuds alla smart phones, kameror, bandspelare och annat som kan ta upp ljud och/eller bild. Gällande samtliga SD-anhängare. Med verkställighet omedelbums (helst retroaktivt).

Så. De har gjort det igen. Clownerna. Hatarna. På ett sätt vill man bara skratta åt klantigheten, åt lögnerna, åt alla dumma åsikter. Jag vill glädjas åt att de gräver sin egen grav och att deras egentliga (dvs rasistiska) fula tryne visar sig gång på gång. Men. De 339 610 personer som röstade på SD gjorde knappast det för deras syn i miljöfrågor eller progresiva skattepolitik. De som röstade på SD gjorde inte det trots anklagelser om rasism. De som röstade på Jimmy gjorde det PÅ GRUND av deras rasistiska åsikter. Ingen, allra minst SD-röstarna, har gått på deras snack om att inte alls vara rasister (längre?). Därför tror jag att SDs och Almqvists senaste blunder som kommit ut i ljuset tyvärr knappast gör SD-sympatisörerna besvikna. Eller förvånade. Kanske lite trötta på allt förnekande, men knappast får detta någon sympatisör att byta åsikt. Eller parti. Tyvärr. 

3 kommentarer:

Andréa sa...

Ja helt sjukt är det. Man fattar liksom att de är korkade, men SÅ HÄR korkade trodde av nog inte...

Anna sa...

Möjligtvis att väljarna tröttnar på hyckleriet och väljer att rösta ännu längre till höger ... Bara att hoppas att det inte är så hemskt många som tänker så.

Jonna sa...

tyvärr håller jag med dig. de kommer nog få stort antal röster från både höger och vänster även nästa val. missnöjesröstarna. de blir bara fler och fler i tider av ekonomisk oro, många varsel osv osv.