tisdag, augusti 27, 2013

Tillbaka från de döda...

En vecka med minst 50tim jobb och en präktig mansförkylning gjorde att jag kammade hem noll träningstimmar i förra veckan. Tråkigt. Jag kommer inte ens att komma upp i 200km denna månad! Men, men, nu är det nya tag och mot nya mål!!

Jag ska väl inte ta åt mig äran, men jag har tjatat på Vasaloppet att ordna en ultra och de har nu tagit sitt förnuft till fånga! Nästa år kan man springa Vasaloppet, galet kul!! Tack Buud, ditt tjat var nog värt mer än mitt!

Två negativa saker dock: starten går kl 05:00(!!!), priset är 1350kr(!).

Men tydligen har man till den 22september (då anmälan öppnar) på sig att grunna över om dessa två malörer väger tyngre än en start... Hur som tror jag det är dax att ultrabenen väcks igen, de har latat sig alltför länge :-)

2 kommentarer:

Jonna Fartfylld sa...

men shit, 5.00? varför? De räknar väl med att en del behöver typ 16 h på sig kanske. Storloppen är ofta dyra... tråkigt. men man "får" rätt mkt för det, många kontroller med mkt att äta, mat efter mål osv. Jag blev mer sur när Vansbrosimmet var såpass dyrt, där var det ju liksom EN ynka kontroll där man fick en mugg sportdryck, som majoriteten inte ens nyttjar.

Ousa sa...

:) 05:00 är bättre än 04:00 ;)

Tror det blir en fin runda, priset är lite dyrt..men de krävs nog en del planering för att ha koll på alla löpare under de 90km i skogarna.

ps (Golf är det en sport? ;)