tisdag, oktober 04, 2011

Malta Baby!

Nu far vi till Malta i en vecka! Lite motvilligt - århundradets i-lands problem? jag-vill-inte-ha-semester - men vi håller ju på å säljer lägenhet, har just köpt lägenhet (dyr) och har precis bytt jobb (både jag och P). Det är dålig timing. Kort sagt så verkade detta denna resa som en bättre idé när den beställdes (och egentligen knappt då eftersom vi inte hade det så fett efter vår resa till Filippinerna (japp, århundradets näst största i-lands problem)).

Det blir säkert kalasbra när vi väl kommer dit! Vi har lyckats få ett kanonerbjudande på 5-stjärnigt hotell MED SPA-behandlingar!

Lite dykning, lite sol, lite SPA-behandlingar och lite löpning - nice! Jag tror att jag kommer att klara av att ha semester trots allt ;-)

Löpningen i september har varit kilometermässig rätt dåligt, bara drygt 150km. Men återhämtningen från Kraftloppet tog (och fick ta) tid och sedan var det nedtrappning och återhämtning innan och efter Lidingöloppet, så det får vara godkänt! Nästa mål är (troligen) Växjö maraton den 15 oktober! Men först, vila och "ladda batterier"!

5 kommentarer:

K2 sa...

Ha en trevlig semester! :-)

Andréa sa...

låter ju helt underbart! njut nu så tar ni tag i det andra när ni kommer hem!

Trail-Sofie sa...

Låter ju perfekt med semester efter en så händelserik period! :)
Låter fantastiskt härligt med dykning mm!

LL sa...

Jag kan åka istället för dig! ;-)

Jonna sa...

Jag tycker också det låter sunt och härligt med en resa! Sedan kan ni ta itu med allt annat... 150 km, rätt dåligt, hehe, vi lever i olika världar :)