söndag, oktober 30, 2011

Torpet -> stan = 35km (sista gången?)

Idag for vi ut till vårt kära torp för att se efter om mössen flyttat in ännu (nope!) samt "kolla läget". Vi passade även på att gå en promenad i höstskogen med en överlycklig Max - han älskar att vara i torpet! Efter promenad och en snabbfika (ingen gofika - snarare en skamfika, dela på en bulle från Seven11 med vatten till...) tog Peter och Max bilen hem. Jag tog benen. Särskilt första biten, eller egentligen de första 2milen är väldigt vackra! De går mest på mjuka grusvägar med böljande åkrar, skog och små vackra torp som utsikt. Även någon sjö och ett par porlande bäckar. Tredje milen går delvis på en 90-väg (fast med rätt bred vägren) är ganska backig (en backe med höjdskillnad på ca 80m enligt garmin, men den är ju vanligtvis rätt så snål) och lite tråkig. Sista fem km går på ställen där jag springer rätt ofta.

Från första stegen idag så kändes benen jättepigga! Första 2milen i ca 5:15-tempo och totalt blev det 35km på 3:09, dvs medeltempo på 5:24. Härligt pass i delvis lite sol, bra temperatur, härligt pigga ben (men detta är å andra sidan blott tredje passet i veckan...) - NAJS!

OCH troligtvis var det sista gången jag sprang denna tur! Lite sorgligt nästan. Men om två veckor flyttar ju vi!

3 kommentarer:

Sara J sa...

Låter härligt! Vart ska ni flytta?

Odda sa...

Låter som en riktigt skön tur.

Jonna sa...

Men hallå, flyttar ni från Norrköping nu?

Grymt bra pass, du är stark som en oxe och ibland tackar benen en för en vecka med mycket vila genom att svara fantastiskt fint på passet efter vilan...