fredag, juni 01, 2012

Glasögon

Jag ser dåligt. Väldigt dåligt, -4,5. Det innebär att allt längre bort från mina ögon än 20cm (utan glasögon eller linser) blir jättesuddigt. Jag har ofta linser men bär även glasögon ca 2-3 dgr/ vecka. Förr har jag haft lite komplex för glasögonen, nu tycker jag att det är snyggt, men ofta opraktiskt (de blir smutsiga, skaver, hamnar snett). Men det är ingen stor grej.

DOCK verkar detta med glasögon vara en stor grej för andra! Om jag träffar någon för första gången med glasögon och andra gången utan känner de knappt igen mig. Många, många påpekar även: "Sist hade du glasögon". ???? Tänk om jag skulle påpeka: "Sist hade du en ful tröja". De menar säkert inte illa, men det stör mig lite.

Jag med glasögon:
Ps. Igår var det Blodomloppet. Jag kom fyra av typ 3000, missade sub 19 med 7sek och insåg (än en gång) hur mycket jag hatar att tävla. Särskilt sådana "folkfester" är inte alls min grej #skogsmulle


Jag, full fokus innan loppet :-) (och sist hade jag ju glasögon!)


Ps2. Tur att man rakat sig under armarna. Man vill ju inte dra igång något drama a la mello. Eller jo. Det hade jag gärna :-)


6 kommentarer:

C sa...

Du är snygg på båda bilderna! Sen är de väl minus som är bra att ha? Tror man får bättre syn med åren då. Vi som ser bra får ju sämre och behöver läsglasögon. :) Om de inte är tvärtom o plus man ska ha(har ju inte sovit ett skit inatt så jag får skylla på det i så fall ;)). :S

Marcus sa...

Bra kämpat igår. Det var kallt hörde jag.
Förstår vad du menar med folkfest-loppen. Inte min grej heller.

Snart är det iaf Jättelångt. Skönt med lowkey-loppen! Och när jag är med brukar det bli bra väder :-)

Snorkkis sa...

Vilken fin tid! Grattis. Nästa gång klämmer du 19! Tycker du passar väldigt bra både med och utan glasögon, och det kan ju vara rätt trevligt att se.

Andréa sa...

Först; grattis!!! Sedan; du är fin i båda (såväl glasögon som hår) :)

Daniel sa...

Du springer både långt och snabbt! Grymt!!! och grattis till både tid och placering! Snygga brillor också!

Jonna sa...

Hihi du är rolig! Och söt! Och SNABB!