torsdag, juni 28, 2012

Naprapat eller kirurg??

Igår var jag hos en naprapat/massör för att ge vaderna en omgång. Vi blev att diskutera huruvida innebandy är en sport (eh, nej, det är en lek, typ spökboll). Han spelade innebandy. Således 30min tortyr för 400pix... Jag kunde faktiskt ha svurit på att han använde skalpell och inte händerna när jag låg där och kved tyst.

Idag är vaderna ömma som tusan men jag lyckades ändå bränna 6x1000m i 3:52-tempo med NocOut idag *nöjd* Något annat jag lyckades bränna är min lön. På internetshopping. Bland annat ett par till Nike free. Jag älskar skon och är helt enkelt rädd att de ska sluta tillverkas! När de dessutom fanns i rött...

Sedan har jag en bekännelse. Jag har köpt en löparkjol. Som jag sa att jag minsann aldrig skulle göra (så opraktiskt kjol OCH tights (under kjolen). Men. Den hade rosa moln och var på rea. och de hade bara fula shorts.


8 kommentarer:

Daniel sa...

Snygga tusingar där!
Har också sagt att jag aldrig ska skaffa mig löparkjol ;)

Andréa sa...

Snygg! Välkommen till kjolvärlden :)

C sa...

Du var så fin så! Sen såg den sjukt skön ut. :) Bra jobbat som alltid med intervallerna också. Kul att ses med för den delen! :)

Emelie sa...

Kjol är så sjukt härligt!

Jonna sa...

Snygging :) Och vilka tusingar, du är i storslag inför Vansbro!!!

Snorkkis sa...

Ja vilka tusingar! Och snygg kjol. Jag beställde två par springskor i torsdags också, men det har jag varken erkänt för make eller på bloggen...

Vilken hemsk tanke med att naprapaten skulle ha skalpell. Huuu, ryser.

Carina sa...

Bra intervaller!!! Sub 4 är ju grymt snabbt!

Googlar på löparkjol... Vill ha till jubileumsmaran!

mialena sa...

Kjol är kanon! Jättefin!
Här måste jag nog lägga kreditkortet i frysen för två par skor på en vecka känns lite i överkant ;)