söndag, september 30, 2012

Äntligen oktober!

He, he, det trodde ni inte va?! Att jag skulle längta än längre in i hösten. Men (ursäkta att jag tjatar) september har varit en tung månad, med jobb kvällstid, helger och dagtid. Nu är september slut, och även om oktober ser ut att bli hektisk, så är helger och kvällar i stort sett fri lek! S.K.Ö.N.T.

På grund av detta är jag helt nöjd med att ändå ha lyckats skrapa ihop 256,5km mellan jobb, resor och engagemang. Även en rätt bra blandning med kvalitet (om än mindre än önskat) och långpass. Igår var jag till Kolmården och sprang ett gammalt favoritpass på 30km. Trots att regnet strilade ned hela tiden så var det ett härligt pass! Skogen där är så vacker och ger energi. Mörka små skogstjärnar, mossig skog och utkikspunkter med milsvidd utsikt.

Men bäst denna vecka är Jonna som fått en äckligt fånig och sexsistisk reklam fälld!! Så jäkla bra att hon 1) reagerade 2) orkade anmäla och 3) fick rätt!! Att Jonna dessutom fixade en Svensk Klassiker i helgen i och med Lidingöloppet måste göra henne till veckans hjälte!

Nu degar jag, P och M (äntligen tillsammans!) i soffan efter en löptur runt Stångån. Observera helst inte vår klädsel (han i blått & hon i rosa...)2 kommentarer:

Johanna sa...

Det känns alltid bra när man lyckats få in träning trots mycket annat :)

Jonna sa...

Men åh vad du är rar, snäll (och dessutom TUFF!) Jag blir alldeles glad och fånigt leende av detta! Tusen tack bästa Karin!

Och vilken bra träningsmånad trots så hektiskt schema! Nu kommer oktober och november, två väldigt bra månader enligt mig :) Dessutom fyller jag år i oktober, haha.