söndag, september 23, 2012

Dagens i-landsproblem

Eller lyxproblem. Eller "full of myself". Men. Jag vill inte åka till Bryssel.

Så. Då var det sagt. Min arbetsgivare kostar på mig en utbildningsresa till Bryssel. Där kommer jag att lära mig massor och träffa intressanta personer. Det blir säker jättekul. Men fasiken så osugen jag är på att åka just nu. September har som sagt bestått av jobb VARJE helg (förutom denna då jag hade tvådagars styrelsemöte med Amnesty. I Stockholm...) samt jobb minst två kvällar i veckan.

Därför vill jag bara vara hemma. Hinna ut i svampskogen, hinna ut på långpass, hinna fixa matlåda... Landa. Bara vara. Krama Peter å Max.

I morse stack jag ut 06:30 för att hinna 15km innan mötet. På en söndag (mest imponerande var kanske att jag fick sällskap...). Vill ha sovmorgon.

Gnäll. Barn svälter i världen, folk är arbetslösa, i Syrien är det krig. Jag vill inte åka till Bryssel? Skärpning Karin. Var tacksam och framförallt mer positiv. Det är inte synd om mig.

Wiii! Bryssel! (affirmation, om man säger något tillräckligt många gånger så blir det så).

3 kommentarer:

Jonna sa...

ja visst... men jag FÖRSTÅR dig. jag känner ofta sådär, vill inte åka dit, göra det och det. Vill vara hemma, ha vardag.

C sa...

Jag tycker faktikst synd om dig och förstår hur du känner.. :( Jag är verkligen en hemmatjej och föredrar hemmakvällar med mina killar framför allt annat. Hoppas det lugnar ner sig med helgjobb för dig snart!

Johanna sa...

Jag förstår dig också. Jag har inte lust med något alls nu känns det som. Jag jobbar i princip varje kväll och också varje helg (försöker hålla lördagarna lediga, men det funkar inte alltid). Fast sen har jag ju mer semester än de flesta också.

Fast Bryssel låter roligt. När ska du åka? Jag får åka till Geneve i december, just nu är jag inte heller så sugen ;)