tisdag, maj 01, 2012

Sådärja! - Livet som det borde vara

Äntligen sammanfaller sol och långledigt!! Vi tog premiärtur till torpet, städade fixade pumpen eldade, grillade bjöd in grannarna för lite skitsnack och levde livet. Härligt med tidig premiär så blir det lång säsong ute i härligheten!

Peter jobbade på måndagen och då passade jag på att ta en långtur och dusch (vilket vi saknar i torpet, och det var väl kallt för ett dopp. Även om Peter testade. Med kläderna på). Mycket träningsvärk innan pga blott 7km i marafart dagen innan(??) efter 30 km var all värk borta och ett fartlekspass idag gick lekande lätt! Konstigt.

Jag har ju tidigare skrivit om att fokusera rätt saker. Jag tycker oftast inte om att tävla. Jag blir nervös och mår dåligt innan och är ofta missnöjd efter. Lose-lose liksom. Det är heller inte därför som jag springer eller det som är det viktiga. Därför känns det som helt rätt beslut att skippa Kanallöpet idag och hellre hänga med Peter och Max (och sex huggormar... varav en blå, bild nedan) i torpet (detta trots att jag meritmässigt hade kunnat komma trea).

Nu är batterierna laddade!

Picture-perfect! Peter kommer med fika, sol, torp och Max!Smultronen blommar redan! Tänk om även 2012 blir ett smultronår? :-)

1 kommentar:

C sa...

De gjorde du rätt i! Du har ju redan slitit så hårt på sistone. Det var varmt som attans och jag har bränt mig på halva kroppen (kan du förstå hur den bonnbrännan ser ut??)så du missade inget. Förutom att du nog hade vunnit om du varit med vill säga. ;)