lördag, mars 24, 2012

43:06

Klubbrekord - Check!
Personbästa - Check!

Dock hade det ju suttit fint sju sekunder avdrag. "42-någonting" låter ju häftigare... Solen strålade, loppremiären skedde i linne och 3/4-tights. Som vanligt ville jag dö innan loppet ("Varför, varför, VARFÖR har jag anmält mig till detta?", "Jag hatar att tävla" osv osv) men fick shysst pepp av alla NocOut:are. Är så impad av alla som har sinnesnärvaro nog att tänka på någonting annat än att inte falla ihop strax innan lopp. Jag håller nämligen på att gå i bitar. Tack och jag ska jobba på att bli mindre egocentrisk.

Tre varv på Mantorp park var den (föga charmerande) banan. Varv ett gick galant och sedan tror jag att jag fick typ PB på 5km (om vi bortser från 5000m bana). Sedan slog "hållet" till. Eller jag vet inte om det är håll, jag skulle vilja kalla det "kramp i diafragman" någon som vet vad jag talar om? Och gärna hur man får bort det!!! Detta tvingade mig att sänka farten rätt mycket (samma hände i slutet av Baltzarloppet förra året - inte bra). Jag har fortfarande nagelmärken på magen efter att jag försökte klösa bort det onda!

Ikväll blir det fest med NocOut och innan detta lycvkades jag sno åt mig en gratis halvtimme med en veterinär (hittade honom i djuraffären) som gav samma råd som han hade tagit typ 500pix för om jag bokat en tid i nästa vecka. Får se om vi kan få ordning på Max ben eller om vi får acceptera att han är snart 8bast och kommer att ha någon krämpa! Men ont, det får han inte ha! Imorgon testar vi hundmassage.

8 kommentarer:

Ousa sa...

Grattis Karin! PB såhär tidigt på året bådar gott!! :D

Snorkkis sa...

Härligt! Grattis till en imponerande tid. Ang. hållet så har jag läst att det kommer för att ngt kommer i kläm när man andas, så det kan hjälpa att försöka ändra andningen så att man andas in på "andra foten". Alltså - man andas oftast in i takt med steget, t.ex. när man sätter ner högerfoten - försök att växla till att andas in på vänster.

Daniel sa...

Vilken Knockout!!! Stort grattis!

Har själv haft det där krampet från helvetet och vet vad du talar om. På 18:e kilometern under en halvmara fick jag ta ett träd till hjälp för att få skiten att släppa.

http://mina-utmaningar.blogspot.se/2011/04/det-gjorde-ont-idag.html

Ha en trevlig fest!

Andréa sa...

Grattis!! Grymt ju! Och peppande inför mon egen premiär imorn.

Johanna sa...

Grattis! Vilken tid! Du har verkligen blivit snabb! :)

Jonna sa...

Grattis Karin! Du är ju snabb som en raket, vad månde bliva under 2012? Det måste kännas kul och peppande att ta stora steg framåt i sin utveckling hela tiden? Du är ju hur talangfull som helst!

Carina sa...

Fantastiskt Karin!! PB med kramp och allt, det är bannemig inte illa!!
Grattis!!

LL sa...

Grattis! Coolt!