söndag, mars 04, 2012

Mitt första...

...skavsår från sportbh fick jag idag. Jäkligt oskönt, svider som eld. Märkligt för detta är en gammal bh som jag haft lääänge och på mååånga långa lopp - HELT utan skav. I veckan så har jag dock fått tendens till skav, därför bytte jag från rosa till turkos (samma modell) till dagens långpass, men färgen var icke problemet! Undrar hur jag ska lösa detta?? Har de blivit utslítna? Tur att jag av misstag råkade köpa en ny BH i veckan (de hade kamouflerats bland trosorna som var det jag trodde att jag köpte) får hoppats på bättre tur där.

Idag blev det (äntligen!) ett långpass! Dagen började med små hårda snökorn och jämnmulet, men lagom till då jag gav mig iväg till Bjärka Säby sken solen och jag hade klätt mig alldeles för varmt. Tyvärr gick det trots den vackra omgivningen i eklandskapet och trots sällis av ett helt gäng vackra hjortar rätt så segt. Ett sådant där pass när det är lite för skönt att gå istället för springa. Tråkigt.

Eftersom farten  var så pissig så tvingade jag mig till en fartökning på 4km i marafart (4:57) mot slutet när jag letat mig ut ur terrängen och ut på gångvägar. Riktigt jobbigt. Visst jag hade sprungit 28km redan och visst i terräng, men det hade gått långsamt och nu var det knappt att jag pallade 4km i denna fart. Hur ska jag fixa 42km i denna fart om typ en månad? :-(

7 kommentarer:

Ousa sa...

Vilken mara är det du syftar på när du säger "om en månad"? :D

C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
C sa...

Bra jobbat Karin! Det är inte alltid en dans på rosor.. Så jäkla bra av dig ändå som fixade den där fartökningen på slutet!! Viljan kan bestiga berg! :) Och du fixar allt hela maran i samma tempo ska du se, jag tror på dig!! :)

Kram C

(Fick lägga upp på nytt eftersom min stavning bara var för taskig den första gången. ;)

Jenny sa...

Härlig, men trist med skavsåret....!

Jonna sa...

Bra TEMPO! Och visst kommer du fixa ditt mål! Formtoppning och sen... du kommer krossa!

Daniel sa...

Oroa dig inte för tempot! Med nummerlapp på bröstet och lite adrenalinpåslag brukar tempot sitta där när man behöver det. Det kommer gå bra!!!!

Karin sa...

Ousa: Rotterdam Marathon den 15 april.

C: tack, va söt du är!

Jonna, Jenny och Daniel: det är väl bara att bita ihop antar jag :-)