tisdag, mars 27, 2012

Fegis!!!

Jag pallar inte tidsintervaller! Trots att jag vet att det tar mer än 70sek att springa 500m intervaller så känns det bra mycket tuffare att tänka tid än avstånd. Om någon på ett långpass säger att vi borde vara hemma om ca en timme så kan jag bli knäckt, om de säger att det är 12km kvar känns det som en baggis. Idag skulle vi köra Coopertest med NocOut på den sista träningen i Campushallen. Vi börjar 20:00. Jag var klar med orienteringen 19:20.

...sedan sprang jag en tur i den solvarma skogen i solnedgången. Men det var varken väder eller solen som gjorde att jag valde bort Coopertestet. Det var feghet. Out of my comfort zone! Jag pallar inte tidsintervall helt enkelt.

Vad får dig att fega ur? Eller är du tuffare än mig och inte backar för något?

1 kommentar:

C sa...

Jag bestämmer mig och sen kör jag! Vad som skulle kunna få mig att backa är att jag skulle vara så sjukt trött så jag inte orkade röra på mig. Men jag är jäkligt envis och kör oftast fast jag vet att jag inte borde alla gånger..

Nu hade ju du tränat innan så jag tycker du är duktig ändå! :) Skönt att höra (antar jag!?) att du mår bättre och slapp förkylningen. :)